Contact

Adres: Schepen Bierwischstraat 5, 6831 HZ  ARNHEM
E-mail: info@multi-hulp.nl
Telefoon: 026-8402131
Volg ons op Facebook en LinkedIn

Open van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur


Routebeschrijving

Vanaf Arnhem Centraal Station

Buslijn 7 richting Rijkerswoerd, uitstappen bij winkelcentrum Kronenburg

Buslijn 331 richting Nijmegen, uitstappen bij winkelcentrum Kronenburg

Met de auto

Vanuit de richting Apeldoorn (A50): volg de N325 / afrit Rijnhal.

Vanuit de richting Utrecht/Zevenaar (A12) / Oberhausen (E35): volg de N325 / afrit Rijnhal.

Vanuit de richting Nijmegen (A325): volg borden Rijnhal / Grote Koppel.

Parkeren 

Uw auto kunt u (gratis) parkeren bij winkelcentrum Kronenburg. Het kantoorpand bevindt zich naast het winkelcentrum en de ingang is aan de achterzijde van het pand.


Klachtenregeling

Multihulp streeft naar tevreden cliënten. Alle medewerkers spannen zich dagelijks in voor een goede dienstverlening. Desondanks kan het voorkomen dat u minder tevreden over ons bent. U kunt uw ontevredenheid op verschillende manieren bij ons kenbaar maken. Door het bij ons kenbaar te maken, krijgen wij de mogelijkheid om onze dienstverlening te verbeteren.

 

Klachtenbus

U kunt uw klachten, opmerkingen en tips deponeren in de klachtenbus bij ons kantoor. Dit kunt u ook doen zonder uw naam op de brief te vermelden. Wij zullen deze zo snel mogelijk behandelen en, indien mogelijk, in de praktijk brengen.

 

Gesprek met de medewerker of de leidinggevende

Als u niet tevreden bent over de dienstverlening van een medewerker, kunt u dit direct met de betreffende medewerker zelf bespreken. Als u dit liever niet doet, kunt u het met de leidinggevende bespreken. Wij bieden u een luisterend oor, behandelen uw klachten serieus en vertrouwelijk en doen er alles om het probleem naar uw tevredenheid op te lossen.

 

De klachtencommissie

Komt u er met de medewerker of de leidinggevende niet uit, dan kunt u uw klacht indienen bij een onafhankelijke klachtencommissie. De leden van deze klachtencommissie zijn niet werkzaam bij Multihulp. U kunt uw klacht schriftelijk bij deze klachtencommissie indienen. Omschrijf daarbij uw klacht zo feitelijk mogelijk. Geef aan op welke medewerker uw klacht betrekking heeft en of de klacht al met de betreffende medewerker en/of leidinggevende is besproken en met welk resultaat. Geef ook aan wat u wilt bereiken met uw klacht. Vergeet niet in uw brief te vermelden: uw naam, adres, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer, ondertekening en datum ondertekening. Een klachtenfunctionaris kan u eventueel helpen bij het formuleren van uw klacht.

 

Klachtenfunctionaris Multihulp

Elisa Jacobs

Telefoonnummer: 026-8402131

E-mail: e.jacobs@multi-hulp.nl

 

Klachtencommissie Multihulp

Adres:  Schepen Bierwischstraat 5, 6831 HZ  ARNHEM

Telefoon: 026-8402131

E-mail: info@multi-hulp.nl

 

Na ontvangst van de klacht zal de klachtencommissie uw klacht zo snel mogelijk beoordelen om tot een beslissing te komen.

 

Reglement klachtencommissie Multihulp

Download hier het reglement